Küldetésünk

A medInnovest elsődleges célja az orvosi gyakorlat átalakításának felgyorsítása. A gyógyítási eredmények javításában célunkat a betegellátás, kutatás, valamint orvostechnikai eszköz és szolgáltatás fejlesztésére alapozzuk.


E forradalmi folyamatba vetett hitünkkel arra törekszünk, hogy - elsősorban a gyermekgyógyászat területén - olyan szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek révén lehetővé válik

Telemedicina Szoftver Keretrendszer - livestreamMed

A livestreamMed a betegek orvosi kezelését támogató, az egészségi állapot távmonitorozását szolgáló komplex telemedicinális keretrendszer. Egyedi modelkoncepciója és a beleépített orvosi protokollok révén a livestreamMed alkalmas kockázatelemzésre, javaslatot tesz célértékekre, valamint a terápia következő lépéseire, és riasztásokat is indít.
A livestreamMed szoftver fel van készítve az orvostechnikai eszközök által szolgáltatott adatok feldolgozására. Emellett testreszabható kérdőíveket is tartalmazhat különféle információk gyűjtése céljából.

Eszközfejlesztés

Légzésfunkciós mérőkészülék (spirométer) otthoni használatra

Az otthoni használatra szánt spirométer mobiltelefonhoz kapcsolható. A felhasználói felület egy intuitív applikáció, amely gyermekek számára játékos változatban is rendelkezésre áll. A szotver utasításokkal támogatja a készülék megfelelő használatát, ami növeli a mérések pontosságát. A telemedicinális központtal történő kommunikáció pedig lehetővé teszi a kezelőorvos számára a beteg állapotának rendszeres ellenőrzését.

EKG otthoni használatra

Az otthoni használatra szánt EKG készüléket a beteg - mindenféle orvosi képzettség nélkül - használhatja időszakos állapotellenőrzésre, illetve szív-érrendszeri veszélyhelyzetben azonnal is. A készülék mobiltelefonhoz csatlakozik. A mobiltelefonos applikáció értékeli az eredményt, tájékoztatja a beteget arról, hogy szükséges-e orvoshoz fordulnia. Ezzel párhuzamosan a készülék automatikusan beküldi az adatokat a telemedicina központba is.

Szolgáltatás

Az otthoni használatú orvostechnikai eszközök használata, és ezeknek a livestreamMed rendszerhez kapcsolása révén a medInnovest olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek révén